czwartek, 2 kwietnia 2015

Jajka faszerowane - dwa smaki


Składniki:
5-6 jajek

puszka polędwicy z łososia w sosie włoskim Super Fish
puszka polędwicy z łososia w oleju z pastę pesto Super Fish
2 łyżki majonezu
Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić na połówki. Żółtka umieścić w 2 miseczkach, do każdej dodać łyżkę majonezu i zawartość puszki rybnej. Wymieszać oba farsze, nakładać w połówki jajek. Podawać lekko schłodzone.

4 komentarze:

  1. Prezentują się niezwykle apetycznie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. A ja nie doczekałam się na obiecaną przez Graal przesyłkę :P

    OdpowiedzUsuń
  3. Widzę tutaj pyszności. :-)
    Pozdrawiam i dołączam do obserwujących.
    Wesołych Świąt, pełnych radości i uśmiechu! :-)

    OdpowiedzUsuń