czwartek, 30 maja 2013

Żółta pasta kanapkowa

Składniki:
3 jajka
kostka twarogu
6 łyżek kukurydzy konserwowej
po 3 łyżki posiekanego szczypioru i natki pietruszki
sól i pieprz do smaku

Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w kostkę. Twaróg pokruszyć. Ser i odsączoną kukurydzę dodać do jajek. Na końcu dołożyć zieleninę, wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem.


8 komentarzy:

  1. Pyszota :) Uwielbiam takie klasyczne pasty.

    OdpowiedzUsuń
  2. apetyczna pasta. też robię różne z jajkami, czasami dodaję tuńczyka i korniszonki :)Pychotka

    OdpowiedzUsuń
  3. uwielbiam takie pasty jajeczne :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Wszelkie pasty kanapkowe są w moim domu mile widziane:)

    OdpowiedzUsuń
  5. Kiedyś często podobną robiłam...

    OdpowiedzUsuń
  6. Uwielbiam taką pastę :) Chyba nigdy mi się nie znudzi :)

    OdpowiedzUsuń