czwartek, 4 kwietnia 2013

Pasta rybno - jajeczna

 Na pyszne i zdrowe śniadanie polecam pastę kanapkową :)
Składniki:
3 jajka

puszka tuńczyka w sosie własnym
2 łyżeczki kolendry mielonej
1 łyżeczka suszonego lubczyku
sól i pieprz ziołowy do smaku
Jajka ugotować na twardo, obrać, posiekać. Do masy jajecznej dodać odsączone kawałki tuńczyka oraz przyprawy. Dokładnie wymieszać i doprawić do smaku. Podawać z ulubionym pieczywem.

11 komentarzy:

  1. Z kolendrą to jeszcze nigdy pasty nie jadłam, ciekawe :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ja bym tylko dodała inną rybke w oleju.

    OdpowiedzUsuń
  3. uwielbiam takie pasty, jednak mój tato (tak, to on jest mistrzem kuchni :D ) dodaje inną rybkę:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Margaretko nominowałam Cię do Libster Blog.

    http://orcia.blogspot.com/2013/04/libster-blog-u-orci.html
    Mam nadzieje, że pobawisz się z blogerami! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. uwielbiam takie smarowidła do pieczywa:)

    OdpowiedzUsuń
  6. Mniam, na pewno wspaniale smakuje :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Mniammm uwielbiam i rybę i jajka a to wszystko razem w połaczeniu z kolendrą musi być super :)

    OdpowiedzUsuń