wtorek, 19 lutego 2013

Pasta z jajek i rzeżuchy

3 jajka
1 łyżka majonezu
1 łyżeczka musztardy Prymat
1/2 łyżeczki ziół do sałatek
5 łyżek posiekanej rzeżuchy
Jajka po ugotowaniu obrać, posiekać, dodać pozostałe składniki, dokładnie wymieszać i smarowidło do pieczywa gotowe. Pyszna i prosta w wykonaniu pasta jajeczna.


Przepis dodany do akcji: PASTY I SMAROWIDŁA

13 komentarzy:

  1. co tu dużo gadać: uwielbiam :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Zaczynam dopiero eksperymentować z pastami, ale Twoją muszę też spróbować ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. uwielbiam :* :)) oberwujemy?

    OdpowiedzUsuń
  4. wygląda bardzo apetycznie, chętnie ja wypróbuję :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Mniam już mi ślinka leci , a rzeżuchę uwielbiam .

    OdpowiedzUsuń
  6. Uwielbiałam ta pastę.
    Dzięki za ten przepis

    OdpowiedzUsuń
  7. Mniam :) Uwielbiam ten przepis :)

    OdpowiedzUsuń